Til +50 spillere Herrer som Damer

Igen i år skal der spilles Regionsgolf for de herrer og damer som er fyldt 50 år.

Til hver match skal der bruges 2 damer og 4 herrer. Der spilles 18 huller Hulspil.

1 damesingle, 3 herrersingler og en mix. Foursome. Det kræver at vi er nogle

stykker som vil deltage og især skal vi have vores damer med.

Spilleplanen ser således ud:

Dato     sted    modstander       starttid

04/5       Hj       Værløse              17:00

18/5    Ude      Værebro             16:00

01/6       Hj      Hjortespring       17:00

10/6    Ude      Hjortespring      16:00

15/6       Hj      Værebro             17:00

18/6   Ude       Værløse             16:00

Det er alle sammen rigtig fine baner og HUSK…. Det skal være hyggeligt og sjovt.

Men har du lyst til at være med, så tilmeld dig ved at sende en mail til mig på bg3480@mail.com og HUSK at skrive de dato’er hvor du kan deltage. Jeg kan ikke love at man får lov til at spille alle matcher, da vi gerne skal have så mange som muligt med til at have lidt sjovt, spille andre baner og ikke mindst social hygge. Det koster ikke noget, andet end at efter spillet, hygger begge hold med lidt mad.

Mange hilsner

Bo Bochorst