Ordensregler

Mange danske golfbaner er kendetegnet ved mange restriktioner for at komme til at spille på banen - det har vi ikke. Hos os er det meget enkelt. Du skal blot have prøvet at spille golf før og så efterleve vores ordensregler nedenfor. Gør du det, skal du blot kontakte os for at bestille en starttid.

Green fee gæster uden registreret handicap

Gæster uden medlemskab af en golfklub, er velkomne på Passebækgård.
For at vore gæster, og øvrige spillere på banen, skal komme hjem med en god oplevelse, er det nødvendigt der spilles ie t fornuftigt tempo.
Langsomt spil er ødelæggende for oplevelsen, 9 huller bør gennemføres på under 2 timer.

SPILLETID:
Betaling af greenfee giver ret til spil af 9 eller 18 huller, der må dog maksimalt anvendes 2 1/2 time på at spille 9 huller, herefter kan banekontrollen bede spillerne om at forlade banen.

HOLDSTØRRELSE:
Maksimalt 3 spillere uden et registreret handicap pr. hold.

TEESTED:
Der skal anvendes det teested der modsvarer spillerens golfevner. Personalet kan anvise hvilket farve teested der skal spilles fra.
Dit teeslag min. 120 m. - Gul tee
Dit teeslag min. 80 m. - Rød tee
Dit teeslag mn. 40-80 m. - Blå tee

BAGFRA KOMMENDE SPILLERE:
Hold øje bagud! Bliver I indhentet af hurtigere spillende hold, skal I lade dem spille forbi.
Træd til side og vink igennem, uanset om der er en, to, tre eller fire spillere.

ANTAL SLAG PR. HUL:
Når du har brugt 9 slag på det samme hul, samler du bolden op og går videre til næste hul.

Vi håber du får en god oplevelse på vort flotte golfanlæg.