Nyhedsbrev oktober 2020

Nyheder efter sidste nyhedsbrev:

1. Lejekontrakt: Det glæder os at meddele jer, at lejekontrakten med baneejer er forlænget for 2 år, og gælder indtil 31.12.2022.

2. Lounge: Loungen ved siden af shoppen bliver åbnet til brug fra 1. november 2020. Man kan købe øl, vand, og kaffe.

3. Hjemmeside: Hjemmesiden www.passebaekgaardgolfklub.dk er nu klar. Takket være Michael Taggatz-Paulsen, Bo Borchorst og Peter Bagers hårde arbejde. Vi håber, at I tager godt imod og bruger den. Finder I fejl eller mangler modtager vi gerne kommentarer på klub@passebaekgaard.dk.

4. Buggy: Nogle af jer har måske bemærket, at der har været problemer med buggyerne. De bliver taget ind fra 1. november, så de kan blive gjort klar til næste sæson. Lykkes det ikke at reparere dem finder Claus på noget andet.

5. Gåsematch: Husk at tilmelde jer gåsematchen på golfbox søndag den 15. november kl. 10:00, 9 huller. Der bliver serveret gløgg og æbleskiver på 1. sal over shoppen efter matchen.

Fortsat god vintergolf

Categories: