Nyhedsbrev august 2020

Kære medlemmer,

Vi håber, at I nyder det varme sommervejr både på golfbanen og udenfor banen.

Nedenunder august nyhedsbrev.

1) Klubmesterskab.

Husk den sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 19. august kl. 12:00. Der er trofæer m.m. til nr. 1, 2, og 3 i hver række. Skynd og tilmeld jer i golfbox.

2) Afslutningsfest den 29. august kl. 18:00

Husk tilmeldingsfrist er den 26. august kl. 12:00. Alle medlemmer samt deres ægtefælde/kæreste/ven er velkomne, selvom de ikke deltager i klubmesterskabet.Tilmelding i golfbox.

3) Kontingent betaling 2. halvår.

Desværre er der stadig nogle medlemmer, som ikke har betalt deres 2. halvår kontingent.Vi beder jer om at betale jeres kontingent hurtigst muligt.

4) Træning af juniorer og nybegyndere.

Desværre har det ikke været muligt at starte træning i år, mest pga. Corona virus smitterisiko.Vi håber på, at vi kan tilbyde træning næste år.

5) Venskabsaftale med Gilleleje, Hornbæk, og Nivå golfklub.Aftalen bliver opsagt fra 1. januar 2021. Det betyder, at medlemmerne skal betale fuld greenfee.

6) Gæst greenfee.Greenfee beløbet for gæster til medlemmer, som kommer til at spille på Passebækgård golfbane bliver forhøjet fra kr. 185 til kr. 200 for 9 huller fra 1. januar 2021.

Vi håber at se mange af jer til Afslutningsfesten den 29. august.

Fortsat god sommergolfBestyrelsen

Categories: