Nyhedsbrev oktober 2020

Nyheder efter sidste nyhedsbrev:

1. Lejekontrakt: Det glæder os at meddele jer, at lejekontrakten med baneejer er forlænget for 2 år, og gælder indtil 31.12.2022.

2. Lounge: Loungen ved siden af shoppen bliver åbnet til brug fra 1. november 2020. Man kan købe øl, vand, og kaffe.

3. Hjemmeside: Hjemmesiden www.passebaekgaardgolfklub.dk er nu klar. Takket være Michael Taggatz-Paulsen, Bo Borchorst og Peter Bagers hårde arbejde. Vi håber, at I tager godt imod og bruger den. Finder I fejl eller mangler modtager vi gerne kommentarer på klub@passebaekgaard.dk.

4. Buggy: Nogle af jer har måske bemærket, at der har været problemer med buggyerne. De bliver taget ind fra 1. november, så de kan blive gjort klar til næste sæson. Lykkes det ikke at reparere dem finder Claus på noget andet.

5. Gåsematch: Husk at tilmelde jer gåsematchen på golfbox søndag den 15. november kl. 10:00, 9 huller. Der bliver serveret gløgg og æbleskiver på 1. sal over shoppen efter matchen.

Fortsat god vintergolf

Nyhedsbrev Efterår 2020

Kære alle,

Her kommer årets sidste nyhedsbrev ud til jer, som stadig spiller på banen i disse flotte efterårsdage.

1) Klubmesterskab: Resultaterne finder du på golfbox

2) Lokalregel: Fra 8/10 er der oplæg på det generelle område, uden straf, indenfor et scorekorts størrelse, ikke nærmere hullet.

3) Forlængelse af lejekontrakt med baneejer: Vi er i gang med at forhandle med Claus, og det skulle falde på plads snart uden problemer.

4) Klubber i klubben har haft nogle spændende golfture:

Dameklubben har været i Sverige og spillet på Woodlands Golf Resorts smukke baner.

Herreklubben har været på Midtsjælland og spillet på 2 dejlige baner, Skovbo og Hedeland med overnatning på Sørup Herregaard, hvor den stod på hygge og fantastisk middag.

5) Gåsematchen: Klubbens sidste fælles aktivitet søndag den 15. november kl. 12:00, 9 huller, efterfulgt af gløgg og æbleskiver . Vi håber at se mange af jer.

6) Særarrangementer på Restaurant Passebækgård resten af året:

Torsdag d. 22.10.20: Vin & Gourmet – pris for foredrag, 5 retter og dertilhørende vine : 895,Torsdag d. 29.10.20: Crooners Jazz & Gourmet – Samlet menupris: 450,-/ inkl. vinmenu: 895,-Torsdag d. 12.11.20: Bossa Nova Jazz og Gourmet – Samlet menupris: 450,-/ inkl. vinmenu: 895,-Fredag d. 20.11.20: Dinner koncert & Gourmet – Samlet menupris: 450,-/ inkl. vinmenu: 895,-Fredag d. 27.11.20: Vin & Gourmet – pris for foredrag, 5 retter og dertilhørende vine : 895,-Fredag d. 4.12.20: Dinner koncert & Gourmet – Samlet menupris: 450,-/ inkl. vinmenu: 895,-Torsdag d. 10.12.20: Christmas Jazz & Gourmet – Samlet menupris: 450,-/ inkl. vinmenu: 895,-Fredag d. 18.12.20: Dinner koncert & Gourmet – Samlet menupris: 450,-/ inkl. vinmenu: 895,-

Fortsat god vintergolfBestyrelsen

Nyhedsbrev august 2020

Kære medlemmer,

Vi håber, at I nyder det varme sommervejr både på golfbanen og udenfor banen.

Nedenunder august nyhedsbrev.

1) Klubmesterskab.

Husk den sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 19. august kl. 12:00. Der er trofæer m.m. til nr. 1, 2, og 3 i hver række. Skynd og tilmeld jer i golfbox.

2) Afslutningsfest den 29. august kl. 18:00

Husk tilmeldingsfrist er den 26. august kl. 12:00. Alle medlemmer samt deres ægtefælde/kæreste/ven er velkomne, selvom de ikke deltager i klubmesterskabet.Tilmelding i golfbox.

3) Kontingent betaling 2. halvår.

Desværre er der stadig nogle medlemmer, som ikke har betalt deres 2. halvår kontingent.Vi beder jer om at betale jeres kontingent hurtigst muligt.

4) Træning af juniorer og nybegyndere.

Desværre har det ikke været muligt at starte træning i år, mest pga. Corona virus smitterisiko.Vi håber på, at vi kan tilbyde træning næste år.

5) Venskabsaftale med Gilleleje, Hornbæk, og Nivå golfklub.Aftalen bliver opsagt fra 1. januar 2021. Det betyder, at medlemmerne skal betale fuld greenfee.

6) Gæst greenfee.Greenfee beløbet for gæster til medlemmer, som kommer til at spille på Passebækgård golfbane bliver forhøjet fra kr. 185 til kr. 200 for 9 huller fra 1. januar 2021.

Vi håber at se mange af jer til Afslutningsfesten den 29. august.

Fortsat god sommergolfBestyrelsen