MEDLEMSKABER

En moden bane fra 1972

Golfbanen åbnede i 1972 som kun den 20. bane i landet.

Banen ligger i hjertet af et af Nordsjællands flotteste naturområder, tilpas højt til at udsigten er fremragende. Golfbanen er indpasset naturligt i de smukke omgivelser og det lidt bakkede terræn, med stor variation mellem hullerne og store kuperede greens. De ni huller måler omtrent 3000 meter fra gul tee og er par 36.

Golfbanen er designet af en af de første rigtige golfarkitekter Frederik Dreyer for over 30 år siden. Frederik Dreyer - som fandt inspiration i golfens hjemland Skotland - har også designet andre af Danmarks bedste og mest anerkendte baner f.eks legendariske "Københavns Golfklub" i dyrehaven, Thomas Bjørns gamle hjemmebane i Silkeborg og "Sct. Knuds" ved Nyborg.

Grundet særlige jordbundsforhold med et højt indhold af sand - som man kender det fra de Britiske baner - en god græstype og en meget grundig banepleje, kan man på Passebækgård holde banen åben hele året med samme høje kvalitet på greens sommer og vinter.

Selvom banen kan spilles af både nybegyndere og øvede med lige stor glæde, så er det de færreste, der kan spille den til handicap fra backtee (hvid tee) - her er den nemlig en af de længste og sværeste på Sjælland !!

"Golf er sundt og livsforlængende"

MEDLEMSKABER

Se dine muligheder for medlemskab herunder:

Fuldtid
4.800,- kr.

Træningsbolde i hele 2017 for kr. 400,-

Du kan have 1 gæst med, som får rabat på green fee. 65 kr. ved 9 huller og 100 kr. ved 18 huller.

Rabat på green fee i golfklubberne Hornbæk, Nivå & Gilleleje

Basis
1.200,- kr.
Pr. år