Det er strengt forbudt at slå sin bold ind over træerne de første 200 m i venstre side af 3. hul

Hul 3

Veje/Stier (ikke-flytbare) (F-17)

Alle veje og stier på banen, selv hvis de ikke er kunstigt overfladebelagte, behandles som ikke-flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1. X) Veje/Stier (Integrerede) (F-1)

Alle veje og stier på banen, selvom de er kunstigt overfladebelagte, behandles som integrerede genstande

Sprinklere

Lempelse for gene fra en sprinkler tages efter Regel 16.1, med en ekstra mulighed for lempelse, når sprinkleren er tæt på greenen og på spillelinjen: For en bold i det generelle område må spilleren også tage lempelse efter Regel 16.1b, hvis en sprinkler er på en spillelinje, som ikke er klart urimelig, og som er inden for to køllelængder fra greenen og fra bolden.

Beskyttelse af unge træer (hvis de ikke findes i strafområder)

De unge træer, forbundet til støttepæl eller identificeret med grønne bånd, er områder med spille forbud: Hvis en spillers bold ligger hvor som helst på banen, undtagen i et strafområde, og den ligger på eller berører et sådant træ, eller et sådant træ er til gene for spillerens stance eller område for tilsigtede sving, skal spilleren tage lempelse efter Regel 16.1f.

Drop bold på fairway ved out of bounds eller mistet.      

Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet. (“Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.) Lokalreglen gælder ikke når bolden er i et strafområde, eller for den oprindelige bold hvis spilleren har spillet en provisorisk bold fra forrige sted.