Golf er sundt og livsforlængende!

 

Company Day

Hvor skal du afholde din Company Day?

Vi er startet med at booke Company Days ind til sæsonen 2016, og nogle datoer er altid mere populære end andre. Rigtig mange af vores gæster booker samme dato til året efter, og det sker typisk den dag, de har deres arrangement, så derfor, hvis I ved hvornår I gerne vil have jeres arrangement, så ring allerede nu, og hør om datoen er ledig.

Læs mere 

Erhvervsklubben

Erhvervsklubben er selvstændige erhvervsdrivende med travle hverdage, der har svært ved at afse tid til golf, men hver tredje torsdag holder vi  eftermiddagen fri fra job og familieforpligtigelser og spiller 9 huller golf.

Efterfølgende netværkes over en god tapas i restauranten.

 

Læs mere under fanebladet Erhvervsklubben

Få nærmere oplysninger på telefon 49 71 46 58 eller shop@passebaekgaard.dk

Bliv sponsor

På Passebækgård Golf har vi en række ting vi kan gøre for dig, afhængigt af hvad du ønsker.

Vi skræddersyer samarbejdsaftaler med både eksponering af firmanavn på skilte, flag, rangebold osv. samt afholdelse af personalearrangementer, company days, buggyleje, træningslektioner osv.

Hvis du ikke spiller golf, er en sponsoraftale på Passebækgård en rigtig god anledning til at begynde på golfkarrieren. Spiller du golf, vil en sponsoraftale synliggøre og præsentere dit firma for klubbens medlemmer.

De fleste golfere stifter sent i livet bekendtskab med golf, det vil vi gerne ændre, vi vil gerne byde omegnens børn og unge indenfor og gratis lære dem golfspillet.

Som sponsor hjælper du os med at brede kendskabet til golf ud, til omegnens unge.

Ønsker du at booke et møde eller høre nærmere, kan du kontakte os på tlf.nr. 49 71 76 58 eller shop@passebaekgaard.dk 

Sponsorportræt