Erhvervsklubben

I sæsonen 2016 opstartede en ny klub i klubben forbeholdt sponsormedlemmer af Passebækgård Golfklub.

Erhvervsklubben er stedet hvor du møder de øvrige sponsorer. Vi syntes I skal have chancen for at lære hinanden bedre at kende, måske kan I bruge kontakterne professionelt, måske ikke, men det aller vigtigste, I får spillet golf i behageligt selskab, mødt nye golfvenner, efterfuldt af hyggeligt samvær i restauranten. Med tiden kan Erhvervsklubben udvikle sig til andet og mere forhåbentlig!

De fleste af vore sponsorer er selvstændige erhvervsdrivende med travle hverdage, der har svært ved at afse tid til golf, men i 2016 får I fri fra job og familieforpligtigelser, hver tredje torsdag i hele golfsæsonen, tid til 9 huller golf og after golfing! Da Passebækgård er golf for alle, hvis blot de har interessen, kan du tage en medarbejder, kunde, veninde, ven, eller måske en potentiel ny sponsor med til klubdagen, uanset golfniveau skal alle nok komme med rundt på banen, du spiller samme bold som din gæst, der spilles i to grupper, individuel Stableford, og 2 personers Scramble, efter eget valg.

Ønsker du at blive sponsormedlem på Passebækgård,
så kontakt Claus Lundbæk, cl@passebaekgaard.dk.

Order of Merit

Årets vinder af Order of Merit, udpeger den hjælpeorganisation for børn, der ubeskåret skal begunstiges.

2016 blev vundet af Thomas Jørgensen, som har peget på Børnecancerfonden. Vinteren bliver brugt til at arrangere et event til overrækkelse af det indsamlede beløb kr. 21.000,-.

Sæsonen 2017 er i gang - her er stillingen: