Dameklubben

Kom og spil med hver onsdag – du er altid meget velkommen

Eneste krav for deltagelse i Dameklubben er, at du er kvinde og medlem af Passebækgård Golf Klub og gerne vil møde nogle af de andre spillere i klubben. Du er ikke forpligtet til at være med hver gang. Du kommer blot når du kan men husk at tilmelde dig.

Er du helt ny golfer, er det ingen hindring, for med Dameklubben er du i rigtig godt selskab.
Du vil hurtigt lære mere om dette herlige spil, ved at komme ud at spille med flere forskellige spillere uanset handicap.

Vi slår ud hver onsdag kl. 16.00 og i tiderne derefter.
Sidste onsdag i måneden spiser vi sammen og hygger i restauranten og månedens vinder kåres.

Vores Dameklub startede i august 2009 og vi vil gerne være mange flere. Vi glæder os derfor til også at spille en runde med dig.

Skynd dig - send en mail til Birgit - så du kan nå at spille med næste onsdag - vi glæder os til at hilse på dig.

Kontaktperson:
Birgit Henriksen
Mobil 21407610
E-mail birgit.3400@mail.tele.dk

Har din virksomhed lyst til at sponsere Dameklubben hører vi gerne fra dig.