Company Day

Golf er sundt og livsforlængende!

Lad Passebækgård stå for dit næste arrangement.

Det eneste du skal tænke på er at invitere dine gæster og hygge om dem på selve dagen.

Passebækgård er med sine mange faciliteter og den unikke beliggenhed - 45 min. kørsel fra København - det perfekte sted at afvikle arrangementer. Vi har plads til Company Days med op til 60 deltagere.

På Passebækgård Golf kan du invitere alle forretningsforbindelser og venner, uanset deres golfmæssige niveau. Vi arrangerer introduktion og undervisning til nybegyndere og sørger for, at alle får en god dag og at alle afslutter i Restaurant Passebækgård til after golfing.

 

Passebækgård Golf glæder sig til at byde dig og dine gæster velkommen.

Vil du høre mere så kontakt Mette Holmberg på telefon 49 71 76 58 eller info@passebaekgaard.dk.

 

KONFERENCEPAKKER

Dagskonference kl. 08-17

Croissant, kaffe/the, frokost i restauranten incl. 1 vand, eftermiddagskaffe/the + kage
Der vil hele dagen være kolde vand i konferencelokalet. 

Pris pr. pers. Kr. 495,-

(ved min 10 pers.)

Golfkonference fra kl. 08.00

Croissant, kaffe/the,
Ca. kl. 11 - 9 huller golf incl. træningsbolde,
Ca. kl. 13 - Frokost i restauranten incl. 1 vand.
Der vil hele dagen være kolde vand i konferencelokalet.

Pris pr. pers. kr. 695,-

(ved min 10 pers.)

NOGLE SPØRGSMÅL?

Pitchfork m.m.

Alle konferencedeltagere for en startpakke med pitchfork, tees & markeringsmærke

Golfsæt

Vi har golfsæt der kan lejes for kr. 100,- pr. sæt. Udlejningssæt er et halvt sæt indeholdende en putter, et P-5-7-9-jern og en fairwaykølle.

Golfbolde

Golfshoppen sælger søbolde til 100,- kr. for 15 stk.

FROM OUR GALLERY

COMPANY DAY HOS OS? RESERVÉR JERES DAG

 

Banen ligger i hjertet af et af Nordsjællands flotteste naturområder, tilpas højt til at udsigten er fremragende. Golfbanen er indpasset naturligt i de smukke omgivelser og det lidt bakkede terræn, med stor variation mellem hullerne og store kuperede greens. De ni huller måler omtrent 3000 meter fra gul tee og er par 36.

Golfbanen er designet af en af de første rigtige golfarkitekter Frederik Dreyer for over 30 år siden. Frederik Dreyer - som fandt inspiration i golfens hjemland Skotland - har også designet andre af Danmarks bedste og mest anerkendte baner f.eks legendariske "Københavns Golfklub" i dyrehaven, Thomas Bjørns gamle hjemmebane i Silkeborg og "Sct. Knuds" ved Nyborg.

Grundet særlige jordbundsforhold med et højt indhold af sand - som man kender det fra de Britiske baner - en god græstype og en meget grundig banepleje, kan man på Passebækgård holde banen åben hele året med samme høje kvalitet på greens sommer og vinter.

Selvom banen kan spilles af både nybegyndere og øvede med lige stor glæde, så er det de færreste, der kan spille den til handicap fra backtee (hvid tee) - her er den nemlig en af de længste og sværeste på Sjælland !!